Här ser du Josefinito

MAJ
3/5 Café Rost, Stockholm
4/5 P3Älskar Kalmar med Tankesmedjan och Victor Linnér
8-10/5 Bag of Swedes at Bar Broadway, Brighton Fringe
12/5 Oslipat Jönköping med Emma Knyckare mfl.
18/5 Brooklyn Haha Göteborg
19/5 Livepodd Feminist javisst men, Göteborg
23/5 Comedy Café Berlin med Emma Knyckare mfl.
24/5 The Bill Murray London med Emma Knyckare mfl.
26/5 Inusual Project Barcelona med Emma Knyckare mfl.

JUNI
5/6 P3Älskar Stockholm
10-11/6 Humorkollo Göteborg
28/6 Grinden Standup, Göteborg

Josefin Johansson

Josefin Johansson Foto: Theresia Köhlin

Och alltid i Josefinito Pod och frågesportspodden Vem vet gäst?

11 responses to “Här ser du Josefinito

 1. Erica

  Hallå! Vill bara säga att jag tycker att du är så sjukt rolig och cool! Hoppas verkligen att Josefinito show får fler avsnitt, det är definitivt det roligaste som någonsin bott i min mp3-spelare, möjligen det roligaste jag hört någon gång. Du är helt enkelt min nya idol (ja, jag var ganska sen med att hitta Josefinito show, hörde aldrig någon nämna det utan upptäckte det av en slump i sommar)!
  Hoppas du har det bäst!

 2. nicklas

  haha, upptäckte det i sommras med. asbra poddar gör jättedundersnälla fler. min flickvän vill lyssna om dom igen och igen…och igen. jag vill ha nya! 🙂

 3. Ulrika

  Josefin! Ett fan sedan länge, självklart, lyssnar sönder alla poddar jag kan hitta med dig. Men du, jag måste få tag på ankljudet och ha som min sms-signal, alltså ankan från exempelvis “saker som låter för likt”-jingeln. Men hur? Snälla hjälp!

 4. kesox

  Du är ju både jävligt snygg och jävligt rolig. En oslagbar kombination. Lite som ett nyttigt wienerbröd, både gott och bra för hälsan. Sådana bakverk finns det allt för få av. Men de som finns ska man äta med njutning. Eller… där tog wienerbrödsmetaforen slut.. eller.. det beror på hur man ser det hela. Om man byter ut innebörden av själva ätandet i liknelsen mellan dig och ett wienerbröd så blir att “äta” dig snarare att uppskatta än att äta. Om man nu inte vill göra både och. Äta wienerbröd och uppskatta dig alltså. Eller tvärtom, beror ju på om man kan skratta samtidigt som man äter utan att få skägget fullt med kräm. Men det är en smaksak, måste säga att jag inte vill få kräm i skägget. Det är ju trots allt den man vill åt. Själva klimax av allt tuggande. Nog om bakverk. För att komma till punkt så är du både duktig och bildskön.
  Tack

  /J

 5. Matilda

  Åh Josefin, jag har läst olika på så många ställen nu att jag inte vet var jag ska ta vägen! När är egentligen En God Idéhistoria i Kristianstad? Och var bokar man biljetter? Så många frågor som hoppas på svar!

 6. Så häftigt – jag hade aldrig anat att det bara var femte gången du körde showen – Wow, Wow oxh åter Wow! Jag var den åldrade rookien som talade om inkontinens och jag älskar dig för att jag har en fjortonårig dotter som fick se en strålande förebild! Det var vi som ropade “ja” när du frgade efter Top Model-tittare – vi är också fast på “project Runway”.
  Så hade jag med mig en systerson som till vardags är nollåtta och springer på ståuppklubbar – han medgav att han aldrig har några förväntningar när kvinnliga komiker äntrar scenen men blev svårt imponerad och utsåg dig till Sveriges bästa kvilliga komiker. SJälv tar jag bort “kvinnliga” och håller med.
  Får jag bli din lärling! Eller bära ditt släp eller något…

 7. Karro

  Hur får man tag på biljett till Linköping, hittar ingenstans? *vilsen tjej*

 8. Pingback: "Att få powermingla i en supersöt outfit" - Scenkonstguiden

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s