Londonalaga dag 2

Eftersom London inte direkt är staden som fjäskar in sig med säg punktliga publika färdmedel, eller uppehåll, blev det en lååång måndag förmiddag framför BBC3 med två piece of toast och en cuppa. Men där kunde jag ju inte sitta hela dan, man har ju bara jobbmester två till fyra gånger om året. Så jag tog paraplyt till Camden. 

  
Det är ju bara ett gammalt skithål. No offense alla som älskar Camden Market, men fuck you -SKOJA. Men på riktigt, visst det har ju alltid varit turistigt och procentuellt för många försäljare som sålt t-shirts med texten Mind the gap på pattarna. Men nu har också besökarna fattat att det är samma stämning som Kiviks marknad. Vad förklarar annars när jag satt på en patio i lugnan ro och åt peruansk snabbmat (för övrigt topp tio godaste nånsin) att två tyskar sa att här var “vielen Spaß” och ett svenskt par i 62-årsåldern där frun vrålar: “Lennart! Leeeennaaaaart!!! Dom har så fina muggar här!!!” Dessa människor ska inte tycka så, dom ska vara rädda för punkarna och tycka det luktar för mycket rökelse (vilket det gör). Så jag backade ut ur stadsdelen och tog en runda hem till Dalston istället, där dom har både ett Traid och ett Beyond Retro. Köpte en inte alls iögonfallande blus (jätteiögonfallande) och träffade en svensk människa som lovade komma på standup på onsdag. 

Hur det gick på giget igår då?! Jo tack hur bra som helst?!? Ett roligt ställe med bra blandning på allt det vi tycker är viktigt [plats för skämt om att det skulle va pattstorlek eller längd på lugg] På Comedy Virgins night på Cavendish arms i Stockwell får alla fem minuter, publiken är svinglad och tycker dom man är extra rolig ropar dom dessutom: 

Buy them a drink!

Så får man ingen drink. Men jag fick iaf tillropet vilket stärker den här lilla tjejen inför giget på onsdag på Angel Comedy, SES DÅ!!!

/Success Storysson 

Advertisements

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s