Efter fest.

Herregud va ledsna ni är för Crazy Towns hädangång. Det är väldigt gulligt och vi blir ömsom glada ömsom generade. Tack er.

Jag sitter på Dramalogen i Halmstad och väntar på att mitt lunchsällskap ska jobba klart. Det intressanta är att jag också var här för ett och ett halv dygn sen och firade min vän Lottas 30 bast. Det var en sån fest som man ser på teve, där det står en baginbox i varje hörn, folk hänger i taklamporna och nån drar ut en trumpet (ur röven?) (nej gud förlåt, fan va omoget) (den drogs ur framfittan) (Näe, vae det som pågår?!?!) och spelar jazzbluesfolkmusik som man (jag) kanske råkar få pyttelite (svinmycket) feeling till och greppar en mick och så vidare. Foton finns på interwebs hashtag #WackWirack30. Eller förresten här:

Starkt framträdande

Starkt framträdande

Detta är avslutet på min femdagars festturné. I torsdag ståuppade jag på P3Älskar Karlstad, då fick jag hänga med Katla och resten av Mammas Nya Kille. I fredags hade jag My Litte Pony-seminarium med Henrik Torehammar på Bokmässan i Gbg, i lördags var jag med min mamma och Bernard på stranden i Halmstad, sen som sagt fest, igår Laholm för häng och idag hemgång. Och då tänker ni: Nu ska du väl inte behöva resa mer? Nä. Inte förrän på på fredag. Innan dess ska jag:

30/9 Standup på Rost på onsdag! Välkomna, det är gratis (med comedy, inte mat och dryck, då fungerar det som ett vanligt etablissemang)

1/10 Standup på Oslipat Stockholm med Ola Söderholm, KOM!

2/10 Popmusik rimmar på politik på Storan Gbg med Emma Knyckare. KOM!

3/10 Standup på engelska på Kafé Klaver i Sthlm med Josie Long. KOM!

Sen flyger jag till London för standup WOW!!!!!!!!

Livet va?
/Res Åksson

Advertisements

2 Comments

Filed under Uncategorized

2 responses to “Efter fest.

  1. Lindaaaaa

    Men Jossan, är det så märkligt att vi blir ledsna?? Antingen är det som att mina bästa kompisar bestämt sig för att aldrig mer träffa mig eller så är det som att mami och papi skiljt sig och mami dragit och lämnat oss med pappsen som är gravt alkoholiserad och inte sån himla härlig förebild.

  2. F. Jonsson

    NI KANSKE TROR ATT DET ÄR NI SOM LÄGGER NER PODDEN MEN DET ÄR TAMIGSATANS JAG SOM LÄGGER NER ER!! HAR NI TÄNKT PÅ DET VA!!? AAAHHAHAHA! BEHÖVER INTE ER! ÄLSKADE ER ALDRIG! SKITER VÄL FAN I DET! HÖR ALDRIG AV ER IGEN! NEJ JAG GRÅTER INTE!! SKITER VÄL I OM DET SER UT SOM JAG GRÅTER! VET VÄL BÄST SJÄLV! JAJAJA NU SKA JAG GÖRA MASSA ROLIGARE SAKER ÄN ATT LYSSNA PÅ ER TRAMSTRÅKIGASKITPOD! SKA BLI SÅ JÄVLA NIIIICE!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s