Tandskrynklarn

FINA TÄNDER VA?!Hej, har ont i exakt hela munnen för i förmiddas var jag hos tandläkaren. Lagade ett hål. Utan bedövning. Ganska koolt. (Är det ens koolt, är det vanligt att man inte tar bedövning?) Jag har inte varit hos tandläkaren på säkert tre år, så bra gjort mig. Hon var en härlig människa, min tandläkare. Hon heter Bita. Jo, min tandläkare, som jobbar med tänder, heter Bita. Bortse nu från det, era skrattslavar, så ska jag berätta vad som hände mer. Förutom att min tandläkare hette Bita. Bita och Tandsköterskan (som jag tyvärr inte minns vad hon hade för namn, men ska vi tro tendensen hittills så var det säkert Kari Esobaktus eller Emma Ljering) stod och pratade om en katalog dom nyss fått, det var nåt företag som skickat ut nåt företagigt som dom sålde. Till framsidebild hade dom valt en inbjudande tjej som skulle inge förtroende hos oss stod där och log. Det skulle hon aldrig ha gjort. För tandläkarn Bita och Tandsköterskan stirrade båda på bilden och utbrast: Usch vilket inflammerat tandkött. Jag: *såg helt normalt leende med tänder*. Dom: Det ser man lång väg, hon behöver mjukare borste och tandtråd. Det blir inte mycket sålt för dom stackars företagarna som inte har vett nog att på sin katalog till tandhygienisterna använda en modell med korrekt munhygien.

Glöm nu inte köpa biljett till Tjejgrejer i Malmö: http://www.kulturcentralen.nu/evenemang/oslipat-presenterar-tjejgrejer-med

och biljett till Tjejgrejer i Helsingborg: http://www.dunkerskulturhus.se/scen/platshallare-scen/tjejgrejer-med-josefin-johansson/

/Se vitsiga tandnamn ovan

Advertisements

4 Comments

Filed under Min vardag

4 responses to “Tandskrynklarn

  1. Can’t believe there is a issue that has eclipsed daily Kardashian brunch reviews. “Ermagerd, Ebola, we are all gonna die!” The amount of narrow-minded individuals on earth is incredible.

  2. Johanna

    Hej! Två saker: läste i tidningen Hunger att du aldrig käkat god aubergine. Testa detta: skiva en aubergine, en paprika av valfri färg och halvera två tomater. På med olja och salt och in i ugnen i kanske 20 min, det ska bli bakat och gött men inte bränt. Plocka ut allt och mixa i en bunke, helst ihop med salt, peppar och lite vitlök. Tro’t eller ej men det blir en sås! Sleva upp på pasta och toppa med fetaost. SÅ JÄVLA GÖTT. Blir jag nån gång vegetarian på heltid ska jag leva på detta.

    Och sak två: tänkte du komma till gbg (eller ännu hellre, Borås!) med Tjejgrejer?

  3. Nina

    AH jag är så glad över att du har börjat blogga oftare nu! älskar dina inlägg!! Kommer du köra tjejgrejer nångång i december/januari? Befinner mig nämligen inte i sverige nu men vill så gärna se tjejgrejer!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s