SVTForum

Vaee det? Jag sitter just nu, tom efter sista MIOBI-avsnittet för säsongen (nästa kommer först i juni) och håglöst tittar på Kunskapskanalen och en konferens om sociala medier och “Nintendo-generationen“.

Vilka är dom?  Är jag det?! Är inte jag för gammal för att vara en ” generation”? Man slutar väl ha gulliga quirks och få nya spaningar gjorda om en, när ens generation blir omsprungen av en ny, yngre, eller? Jag borde väl mer vara del av en “propp” istället, eller ett slags “köttberg”?

Jaja, nog om mig. Eller nej, det kan det aldrig bli, men apropå föreläsningar om sociala medier. Jag har varit på några sådana. Där folk pratar om hur duktiga dagens youngsters är på att fatta grejer på internet. Det gemensamma för alla de här föreläsningarna är föreläsarna. Dom har alla varit hundra år och hetat Britt eller Gunnar. I ett fall hette han Geoff, men han ser å andra sidan ut så här:

Geoff Lloyd. Vi brukar kalla han Goff.

Så ni fattar ju. Han har junte en clue i hela klostret. Så också nu, kvinna som med gäll röst förklarar att “nästan alla har tillgång till Wikipejdia” är Agneta, kanske 55. Ursäkta, men borde verkligen föreläsningar som ska handla om det senaste inom ny teknik hållas av människor som dammar? Nej, såklart inte. Det borde vara personer mer som… jag. Eller hur?

Fabulous Första maj!
/Protest Demonstrationsson

Advertisements

3 Comments

Filed under Klag

3 responses to “SVTForum

  1. Du får föreläsa för mig när du vill. I valfritt ämne.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s